Skip to content

Contactați Algida

Ne bucurăm întotdeauna să vorbim cu alți iubitori de înghețată, așadar, dacă aveți o întrebare sau dacă doriți mai multe informații despre produsele Algida, vă rugăm să ne contactați prin modalitățile de mai jos. 

Prin telefon

Pentru orice întrebare, puteți lua legatura cu noi la numarul de telefon: 0800 150 150

 

Informații necesare

Detalii despre produs

Details if UPC code is complete or partial

Asigurați-vă că introduceți toate semnele ortografice (exemplu: 06/10, 08290JU40 sau JUN0412BUO)

Details about the manufacturing code if full or partial

Informații personale

 

Confidențialitatea

 

Unilever se angajează să vă protejeze confidențialitatea și datele personale. Pentru mai multe informații, consultați Informarea de confidentialitate și Informarea privind modulele cookieTermeni&conditii.

 

 

**Datele mele personale sunt prelucrate de către S.C. Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiesti, Br.Republicii nr.291, jud.Prahova, în calitate de operator, în vederea soluționării cererii/sesizării mele. În măsura în care nu mai doresc ca datele personale să fie prelucrate de Unilever South Central Europe SA în scopul menționat am luat cunoștință că pot solicita încetarea, prin cerere trimisă la adresa de email privacy.usce@unilever.com. Orice astfel de retragere a consimțământului înaintată pînă la momentul soluționării unei cereri, nu mai permite Unilever South Central Europe SA să dea curs acesteia. Am luat cunoștință că îmi pot exercita în mod gratuit dreptul de informare, de acces, restricționare, rectificare, ștergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opoziție, de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat printr-o cerere scrisă trimisă la adresa privacy.usce@unilever.ro. De asemenea, am luat cunoștință că am dreptul de a depune o plângere în fața ANSPDCP (cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania) sau de a mă adresa instanței. Procesarea datelor personale se face în baza consimțământului exprimat prin prezenta declarație. Datele vor fi stocate până la momentul în care voi solicita ștergerea sau pentru o durată de cel mult 6 luni/3 ani de la momentul înregistrării cererii/solicitării, în funcție de subiectul acesteia (cerere informații/sesizare-reclamație).