Skip to content
Magnum Ruby

Descoperă noul Magnum Ruby

După ciocolata neagră, cea cu lapte și ciocolata albă, Ruby este cea mai impresionantă descoperire în industria ciocolatei. Denumită seducător Ruby, cel de-al patrulea tip de ciocolată întâlnește acum înghețata Magnum, oferindu-ți oportunitatea unică de a te răsfăța cu o experiență autentică a gustului. 

 

 

Straturile catifelate de înghețată cu ciocolată albă, îmbogățite cu siropul delicios de zmeură și îmbrăcate în învelișul specific Magnum, acum cu ciocolată Ruby, redefinesc experiența decadentă a luxului într-o înghețată. Ciocolata Ruby nu este amară, dulce sau cu gust de lapte, ci o experiență complet diferită a gustului. 

 

Creată cu migală de adevărați maeștri ciocolatieri,  înghețata Magnum conține doar ingrediente de înaltă calitate și boabe de cacao cultivate responsabil. Modalitatea unică de procesare a ciocolatei Ruby îi conferă gustul specific, fără adaos de coloranți sau arome sintetice. Lasă-te purtat de gustul plăcerii absolute cu noua înghețată Magnum Ruby. 

Creează-ți propriul răsfăț Magnum.

Pentru momente pure de plăcere, am creat pentru tine o rețetă care să te inspire să îți creezi propriile momente cu înghețata Magnum Ruby. Fii creativă, distrează-te, lasă-te răsfățată de mici #momentedeplăcere. 

 

Magnum Mini Ruby Ice Cream 6x55m

Magnum Mini Ruby Ice Cream 6x55ml