Skip to content

Magnum Billionaire

Descoperă noua înghețată
Magnum Double Gold Caramel Billionaire

Magnum are plăcerea să anunțe lansarea celei mai luxoase experiențe a gustului de până acum – noua Double Gold Caramel Billionaire, bogată în strat după strat de plăcere pură.

O combinație palpitantă de biscuite crocant, glazurat cu ciocolată crocantă cu caramel auriu, ce îmbracă straturi de sos de caramel sărat și vârtejuri duble de înghețată catifelată.

Gustul unic, dat de excesul de desfrâu al papilelor gustative în fiecare strat, le oferă căutătorilor de plăcere noi momente de răsfăț opulent.

Noua înghețată
Gold Caramel Billionaire

Mușcă din învelișul crocant de ciocolată cu biscuite și descoperă sub acesta un strat delicios și onctuos de sos de caramel, în echilibru perfect între gustul cremos de caramel și nota vibrantă a unui vârf de sare. Mușcă mai departe și descoperă următorul strat, vârtejuri duble de înghețată, o combinație catifelată de arome de nuci pecan și biscuite, ideale pentru momentele când tânjești după ceva dulce.

Învelișul crocant de ciocolată specific Magnum a fost creat de maeștri ciocolatieri din Belgia cu ingrediente premium, precum boabe de cacao atent selecționate, din surse sustenabile, certificate de Rainforest Alliance.

Magnum Billionaire

Noua înghețată Double Gold Caramel Billionaire este disponibilă pe băț și la cutie și îi provoacă pe hedoniști să încerce o experiență senzorială fără egal și să descopere plăcerea în fiecare strat.

Facebook iconMail icon

Alege-ți porția de răsfăț

Magnum Double Gold Caramel Billionaire

 

Magnum Mini Double Gold Caramel Billionaire Multipack