Skip to content
va rugam reciclati

Alătură-te provocării!

De la activitățile de zi cu zi, până la călătoriile în spațiu, invenția plasticului a schimbat lumea! Acest material convenabil a dus, însă, și la o cultură profund marcată de consumerism și perisabilitate. Majoritatea produselor de unică folosință din plastic, precum pungile sau ambalajele pentru mâncare sunt folosite pentru perioade scurte de timp, însă au o durată  de viață de câteva sute de ani.

 

În jurul lumii, multe produse realizate din plastic au numele nostru pe ele, de aceea, credem că plasticul este responsabilitatea noastră. Așa că suntem hotărâți să-l îndepărtăm de pe străzi, din râuri și oceane!

 

Doar lucrând împreună ne vom putea asigura că materialele plastice folosite de noi sunt reutilizate, reciclate sau compostate. Acest mod de lucru va ține plasticul exclusiv în economia circulară și departe de mediul înconjurător.

 

Pentru aproape 100 de ani am crezut în puterea magică a înghețatei de a topi bariere și de a ne uni! 

IIată noul simbol de pe ambalajele noastre Algida!

Who I'm Wall's helps

Vă rugăm reciclați!

Cum sa reciclați local ambalajele Algida?

Credem în onestitate, așa că ne-am propus să fim totalmente transparenți în ceea ce privește ambalajele noastre! Sperăm că explicațiile de mai jos să vă ajute să reciclați mai ușor fiecare parte a ambalajului la nivel local. Știm că încă nu suntem perfecți, însă lucrăm cât putem de mult să reducem impactul creat de ambalajele noastre și sa folosim materiale reciclabile. Între timp, sperăm că acest ghid va fi de ajutor! 

Nogger 6-pack

Toate ambalajele noastre colective din carton, cu logo-ul Please Recycle sunt complet reciclabile. Asigurați-vă că le puneți în containerul pentru ambalaje de hârtie odată ce nu le mai folosiți.

Deși foliile din plastic sunt colectate, anumite uzine de reciclare nu reușesc întotdeauna să le recicleze integral. Lucrăm la dezvoltarea unei soluții, între timp vă sugerăm să le sortați în containerul galben (plastic, metal).

Bețele de lemn trebuie colectate la deșeuri organice. 

Calippo Cola

Ambalajele Cornetto și tuburile Calippo nu sunt încă reciclabile în toate țările. Încercăm să găsim cât de rapid o soluție care să păstreze calitatea înghețatei noastre și vom reveni cu vești de îndată ce o avem! Totuși, capacele Cornetto și Calippo pot fi reciclate așa că vă sfătuim să le sortați în containerul pentru hârtie. 

Carte D'Or Triple chocolate

Caserolele noastre de înghețată și capacele sunt complet reciclabile și ar trebui sortate în containerul galben (Plastic, Metal). Totuși, membranele care sigilează aceste tuburi nu sunt încă reciclabile, așa că vă rugăm să le puneți într-un container galben unde vor fi sortate. Lucrăm la o soluție 100% reciclabilă!