Termeni si conditii

INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ENUNTURILE DE MAI JOS, CARE SE APLICA ACESTUI SITE SI TUTUROR MATERIALELOR DIN INTERIORUL LUI.

VA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA PREZENTUL SITE ESTE DESTINAT PROMOVARII PRODUSELOR ALGIDA ROMANIA (MARCA INREGISTRATA APARTINAND UNILEVER), IAR MATERIALELE DIN CADRUL ACESTUIA AU SCOP PUR INFORMATIV.

Va multumim pentru accesarea site-ului www.iubesteinghetata.ro (denumit in cele ce urmeaza ”Site-ul”).

Accesul la prezentul Site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman.

Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Acest site este sub controlul si este operat de: SC Unilever South Central Europe SA („Societate” sau „USCE”), cu sediul in Bd. Republicii nr.291, Ploiesti, jud.Prahova.

Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor de judecata din Romania competente in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare fara notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii lor pe acest Site. Accesand legatura „termeni si conditii” puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, pe baza de motiv intemeiat si fara nici o notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.

Limite ale utilizarii Site-ului 

Atunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Conexiuni catre alte site-uri 

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Societatea nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site-ului si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Prelucrare date cu caracter personal

„Datele cu caracter personal” se refera la informatiile personale de identificare pe care le putem colecta de la vizitatorii acestui site, cum ar fi numele, data nasterii, adresa, sexul.

Va prezentam in continuare doar informatii cu caracter general, cu scop de informare prealabila a dumneavoastra in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Orice operatiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfasura prin intermediul acestui site va fi insotita de informatii detaliate si explicite, care sa va permita sa faceti alegerile corespunzatoare, in conformitate cu drepturile si interesele dvs legitime, aplicabile de la caz la caz.

SC Unilever South Central Europe SA va inregistra doar acele date personale pe care le veti completa de buna-voie. USCE va asigura ca nu va colecta nici-un fel de date personale cu ocazia vizitarii acestui site de catre dumneavoastra, daca nu ne veti furniza voluntar aceste date, printr-o manifestare de vointa expresa si neechivoca in acest sens. Atunci cand ne furnizati aceste date personale,  va vom indica in mod expres scopul in care intentionam sa folosim acele informatii in felurile descrise in cadrul acestor Termeni legali, sau in cadrul prezentului site si va vom cere consimtamantul expres si neechivoc pentru orice asemenea utilizare.

Scopurile tipice sunt urmatoarele:

(i) Raspunsul la cererile dumneavoastra

Atunci cand ne trimiteti datele dumneavoastra personale in contextul de a ne pune o intrebare sau de a formula o cerere (de exemplu, despre Societate, sau despre produsele noastre, sau despre calitatea ori disponibilitatea acestora), vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde la intrebarea/cererea dumneavoastra. In unele cazuri, ar putea fi necesar sa impartasim datele dumneavoastra altor membri ai Grupului Unilever, sau unor terte parti (vezi „persoane imputernicite”), tocmai pentru a ne asigura ca veti primi raspunsul la cererea/intrebarea dvs, cu promptitudinde si in mod corect si numai in acest scop.

(ii) Initierea unei promotii

S-ar putea sa folosim datele personale transmise de dvs. intr-un formular de inscriere pentru un concurs, in scopul desfasurarii concursului conform regulilor sale declarate. Astfel de reguli pot necesita, dupa caz: publicarea datelor prescurtate de identificare a castigatorilor, livrarea premiilor, plata impozitelor etc. Concursul poate fi administrat in numele nostru de agentii terte parti (persoane imputernicite, inregistrate de asemenea la autoritatea de supraveghere in domeniul protectiei datelor cu caracter personal) care ar putea avea acces la datele pe care le trimiteti dumneavoastra (vezi „persoane imputernicite”). Orice astfel de persoana imputernicita va fi prezentata cu datele de identificare si operatiunile exprese si limitativ prevazute, in care acesta este imputernicit sa activeze.

Orice transfer necesar al datelor dvs personale va va fi adus la cunostinta si explicat in mod detaliat, iar in situatiile unde este obligatoriu, va va fi cerut acordul in mod expres pentru astfel de operatiuni.

(iii) Marketing direct

Atunci cand veti mentiona in mod expres in cererea dvs. ca doriti sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite din timp in timp informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile noastre, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Numai printr-o asemenea cerere vom considera ca v-ati exprimat acordul pentru folosirea datelor dvs. personale, acestea fiind utilizate numai in limitele acestui acord. Daca veti fi de acord, putem si sa transmitem datele dumneavoastra altor firme din Grupul Unilever, care ar putea dori sa va trimita informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile lor, dupa cum se va preciza la data cand colectam datele dumneavoastra. Oricand, insa, va puteti retrage (cu “dezabonare”) din asemenea contract viitor. O asemenea retragere/ dezabonare va conduce la incetarea oricarei asemenea trimiteri catre dvs.

Pe de alta parte, aveti dreptul de a limita sau interzice folosirea datelor dumneavoastra personale, sau de a intrerupe orice legatura a dumneavoastra cu prezentul site in orice moment. Va rugam sa completati un formular electronic sau sa trimiteti prin posta, pe adresa noastra, cererea dvs. in acest sens, precum si orice alta cerere, intrebare sau comentariu referitotoare la folosirea datelor dumneavoastra personale.

Acest site poate contine sectiuni (ex: trimitere vederi electronice), unde vi se cer informatii generale despre terte persoane. Va asiguram ca aceste informatii vor fi folosite numai in scopul determinat pentru care au fost solicitate (ex: trimterea de vederi electronice) si ca nu vom contacta acea terta persoana decat daca aceasta ne va solicita.

Durata prelucrarilor

Intentia noastra este aceea de a pastra un contact permanent cu clientii nostri si de a initia legaturi stranse cu potentiali consumatori. De aceea, scopul nostru este sa va oferim o pagina interactiva, care printre altele are drept scop sa rasplateasca fidelitatea vizitatorilor sai. In acest sens, pentru un contact permanent, intentia noastra este ca prelucrarea datelor dvs sa fie efectuata pentru o perioada cat mai indelungata.

Pentru orice operatiune pe care urmeaza sa o facem asupra datelor dvs personale va vom solicita acordul cu privire la durata de prelucrare propusa de noi sau va vom oferi alternative care sa satisfaca nevoile dvs.

Dupa incetarea prelucrarii, datele dvs vor fi sterse sau transformate in date anonime, ce urmeaza a fi folosite numai in scopuri statistice.

Persoane imputernicite

Asa cum am aratat mai sus, cand va fi necesar din motive organizatorice, s-ar putea sa angajam terte parti ca sa proceseze sau sa analizeze datele pe care le colectam prin acest site, inclusiv datele personale ale dumneavoastra. De exemplu, site-ul poate fi intretinut sau gazduit de o agentie specializata de servicii IT, si oricare dintre promotii poate fi administrata/desfasurata prin intermediul unei agentii specializate de promovare a vanzarilor, ce are calitatea de persoana imputernicita. In plus, daca plasati o comanda pentru un produs sau un serviciu, s-ar putea sa dam datele personale furnizorilor sau altor terte parti, pentru a facilita plata sau livrarea unui asemenea produs sau serviciu. Acesti furnizori si alte terte parti sunt obligati prin contract sa nu foloseasca datele dumneavoastra personale in nici un alt fel decat cel pe care l-am precizat, iar identitatea lor va va fi dezvaluita inca de la inceput, astfel incat sa va puteti manifesta acordul sau dezacordul, in deplina cunostinta de cauza.

Alte informatii care ar putea fi solicitate: 

Probabil ati auzit de „cookies,” care reprezinta fisiere sau parti de informatie care sunt stocate de browser-ul dumneavoastra in hard driver-ul computerului dumneavoastra. Cand reveniti pe site-ul nostru, serverul – care stocheaza materialele de pe site-ul nostru – recunoaste vizitele dumneavoastra precedente in site-ul nostru, pe baza acestor cookies, si poate vedea ca ati mai furnizat informatii personale in cadrul site-ului.

Cele mai multe browsere de internet sunt setate initial sa accepte aceste cookies. Daca preferati altfel, puteti seta computerul personal sa refuze aceste cookies sau sa va alerteze atunci cand aceste cookies sunt trimise. Insa acest refuz ar putea sa va limiteze accesul la anumite parti pe care veti incerca sa le accesati in cadrul site-ului sau sa va aduca in imposibilitatea de primi informatii personalizate atunci cand vizitati acest site. In plus, incercam in mod constant sa imbunatatim modul de promovare a site-ului nostru. Pentru a reusi sa facem acest lucru, am putea masura eficacitatea prezentei noastre pe web, determinand calea strabatuta de dumneavoastra pana ati ajuns la site-ul nostru.

Ar putea fi colectate si informatiile despre computerul dumneavoastra, cum ar fi IP-ul conexiunii dumneavoastra (numarul asociat computerului dumneavoastra de fiecare data cand navigati in internet), sau timpul browserului de Internet pe care il folositi, precum si tipul sistemului de operare folosit. Totul pentru a asigura o cat mai buna experienta web pentru vizitatorii site-urilor noastre, si pentru a fi siguri ca sunt o sursa eficienta de informatii.

Aceste informatii mentionate mai sus nu constituie date personale.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

In cazul in care prin intermediul acestui Site se vor desfasura activitati promotionale pentru produsele comercializate sub marca Big Milk (marca inregistrata a Unilever) si se vor colecta date personale, Societatea se obliga sa obtina, in prealabil, acordul expres si neechivoc al tuturor participantilor la aceste activitati promotionale pentru prelucrarea datelor lor personale comunicate prin intermediul acestui Site.

Astfel, datele dumneavoastra personale ce vor fi colectate in activitati promotionale ulterioare, vor intra in baza de date a SC Unilever South Central Europe SA, inregistrata la ANSPDCP sub numarul de operator 2220, si vor fi prelucrate prin agenti desemnati de acesta, ce vor fi adusi la cunostinta fiecarui participant in parte si care vor actiona in calitate de imputernicit al Societatii. Datele dumneavoastra personale vor fi dezvaluite doar angajatilor Societatii si angajatilor imputernicitului, in scopul prelucrarii pentru scopurile ce v-au fost aduse la cunostinta in prealabil.

Pentru fiecare activitate promotionala ce implica colectare de date personale va veti da acordul pentru includerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza de date a Societatii. Baza de date astfel creata va fi folosita in diferite scopuri, precum desemnare castigatori, in scop de marketing direct etc, fiecare scop in parte fiind adus in prealabil la cunostinta dvs. si obtinandu-se acordul prealabil scris al dvs.

De asemenea, prin activitatile de marketing direct ulterior, veti fi tinuti la curent cu mesaje informative din partea noastra si cu ofertele de bunuri si servicii comercializate de partenerii nostri prin posta, e-mail, sms, etc.

In legatura cu prelucrarea datelor personale, Societatea va garanteaza urmatoarele drepturi prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:

 

  • dreptul de acces la date: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de catre Societate;
  • dreptul de interventie asupra datelor: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit:
  1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  3. realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
  • dreptul de opozitie: aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la Societate acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, pe adresa Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, Cladire B1-B2, etj 4, Sector 1. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Orice informatie pe care o veti dezvalui pe Site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le faceti cand utilizati acest Site. Prin urmare, Societatea nu va fi responsabila pentru prejudiciile pe care le veti putea suferi dumneavoastra sau alta persoana ca rezultat al interceptiei neautorizate in cadrul utilizarii acestui Site.

Drepturi de autor

Drepturi de autor: Unilever South Central Europe. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva a Unilever South Central Europe sau a altor companii membre ale Grupului Unilever (Unilever PLC/Unilever NV sau orice filiala a lor), sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Prin incarcarea/uploadarea pe acest Site a unor materiale scrise, audio, video sau fotografii („Materiale”), in cadrul activitatilor initiate de Site si in modalitatile permise de USCE, sunteti de acord si intelegeti sa cedati catre USCE, in mod neexclusiv, toate si orice drepturi pe care le detineti asupra acestor Materiale, USCE putand sa dispuna incepand din acest moment de Materiale in maniera si forma pe care le considera conforme intereselor sale. USCE va putea utiliza aceste Materiale (in sensul fixarii, difuzarii, transmiterii, prezentarii, reproducerii, adaptarii sau oricarei alte forme de comunicare publica) pentru o durata nelimitata in timp si pentru un teritoriu nelimitat.

Este permisa navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal. Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. USCE nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.

Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate (nume de brand, logo-uri, forme de recipiente etc.) care apar in interiorul acestui site al Unilever South Central Europe sunt ori detinute, ori sub licenta Unilever South Central Europe sau a altor companii membre ale Grupului Unilever. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate postata pe acest site.

Declaratie de non-garantie

*CITITI CU ATENTIE* Intelegeti si sunteti de acord ca utilizati Site-ul pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ si „in forma disponibila” si in masura maxim admisibila permisa de lege. Societatea nu recunoaste, in mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind Site-ului si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzand, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea sau completitudinea Continutului pus la dispozitie prin intermediul Site-ului si nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama sau al oricarui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, si Societatea nu va fi parte si nu va fi responsabil in nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii intre dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si in cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garantie nespecificata in mod expres in prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.

Limitarea raspunderii 

*CITITI CU ATENTIE* Intelegeti si sunteti de acord ca Societatea nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Site-ul; (e) inexactitati, greseli sau erori de continut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului; (g) orice defecte de program, virusi, „cai troieni“ sau entitati similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de catre un tert; sau (h) orice alta chestiune privind Site-ul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica.

Compensatie

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.

Declaratie de renuntare si indivizibilitate 

Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a Declaratiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile Declaratiei privind furnizare a serviciului, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o instanta, partile cad totusi de acord ca instanta sa depuna eforturi pentru a transpune in practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale Declaratiei raman valabile si in vigoare.

Legislatia in vigoare 

Aceasta Declaratie privind conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva Societatii in temeiul prezentei Declaratii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de Societate impotriva dumneavoastra in temeiul prezentei Declaratii va fi prezentata, la alegerea Societatii, instantelor din Romania sau instantelor corespunzatoare din jurisdictia in care domiciliati. Dumneavoastra si Societatea consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.

Comentarii/Cereri 

Daca aveti orice comentarii sau cereri privind prezenta Declaratie sau Serviciul, va rugam sa contactati Societatea printr-o scrisoare trimisa pe adresa Societatii.

Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. 

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site.