35 premii x
175 înghetate
Cumpără îngheŢată Algida în valoare de minim 10 lei, înscrie-te pe www.iubesteinghetata.ro/concurs
și poŢi câștiga!
Promoţia este valabilă în perioada 15 august – 22 septembrie 2019 în magazinele Carrefour Hypermarket. Premiile campaniei: 35 de premii a câte 175 înghețate (90 Cornetto Classico 120ml + 85 Napoca Stick Cacao 100ml). Valoarea comercială totală a premiilor este de 5195,75 lei +TVA. Regulamentul campaniei este disponibil gratuit, oricărui solicitant pe adresa www.iubesteinghetata.ro/concursDeclar că am luat cunostinţă că îmi pot exercita în mod gratuit dreptul de informare, de acces, restricţionare, rectificare, stergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opoziţie, de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, printr o cerere scrisă, datată si semnată, trimisă la adresa de email : unilever.privacy@unilever.com.
De asemenea, am luat cunostinţă că am dreptul de a mă adresa instanţei sau de a depune o plangere în faţa autoritătii de supraveghere competentă (ANPSDCP). Operator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud.Prahova. Persoana împuternicită: BRAND SUPPORT SRL, Strada Fabricii nr 46B, sector 6, Bucuresti. Procesarea datelor dvs. se realizează în baza consimţămantului manifestat prin prezenta declaraţie, pană la finalizarea campaniei sau pană la momentul în care dvs. vă veţi retrage consimţămantul.
Puteţi afla mai multe despre Informarea de Confidenţialitate a Unilever accesand acest link.Vezi aici regulamentul de participare